英语类导航

从业类 建筑类 财会类 学历类 英语类 教师类 金融类 招录类 其他类 关于题引力

英语类相关栏目

学位英语真题题库软件刷题APP题引力
2025-10-22 06:37 【
以下是一些学位英语真题示例,你可以参考:

单项选择题

  1. The company is looking for someone with experience in ______ marketing.

     

    A) commercial

     

    B) commerce

     

    C) commercialization

     

    D) commercialise

     

    答案:A

  2. Despite the difficulties, she ______ managed to complete her project on time.

     

    A) yet

     

    B) still

     

    C) already

     

    D) already had

     

    答案:B

  3. It is important to maintain a ______ diet to stay healthy.

     

    A) balance

     

    B) balanced

     

    C) balancing

     

    D) balancedly

     

    答案:B

多项选择题

  1. Which of the following are renewable energy sources?

     

    A) solar energy

     

    B) wind energy

     

    C) fossil fuels

     

    D) hydroelectric power

     

    答案:A, B, D

  2. What are the main components of a business plan?

     

    A) executive summary

     

    B) market analysis

     

    C) financial projections

     

    D) personal bio

     

    答案:A, B, C

  3. How can you improve your writing skills?

     

    A) read more

     

    B) write regularly

     

    C) avoid using thesaurus

     

    D) get feedback from others

     

    答案:A, B, D

判断题

  1. The Earth revolves around the Sun. (True/False)

     

    答案:True

  2. The Eiffel Tower is located in London. (True/False)

     

    答案:False

  3. The speed of light in a vacuum is approximately 299,792 kilometers per second. (True/False)

     

    答案:True

阅读理解题

The multi - billion - dollar Western pop music industry is under fire. It is being blamed by the United Nations for the dramatic rise in drug abuse worldwide, say the UN's International Narcotic Control Board in a report released last year. The 74 - study says the pop music, as a global industry, is by far the most influential trend - setter for young people of most cultures. “It encourages people to take drugs.” Certain pop stars make statements and set examples as if the use of drugs for non - medicinal purposes were a normal and acceptable part of a person's lifestyle, ”The UN study also blames the media for its description of certain drug incidents, which encourages rather than prevents drug abuse. “During the last year, we have seen how drug abuse is increasingly regarded as being acceptable or even attractive,” says Hamid Ghodse, president of the Board. “Powerful pressure groups run political campaigns aimed at legalizing controlled drugs,” he says. Ghodse also points out that all these developments have created an environment which is tolerant (容忍的) of or even favorable to drug abuse and spoils international drug prevention efforts currently underway.
  1. Which of the following statements does the author tend to agree with?

     

    A. The use of drug for non - medicinal purposes is an acceptable part of a person's lifestyle.

     

    B. The spreading of pop music may cause drug abuse to be beyond country boundaries.

     

    C. No efforts have been made to prevent the spreading of drug abuse.

     

    D. Government have no ability to act against the pro - drug message of the youth culture.

  2. The expression “under fire” in the first paragraph means ______.

     

    A. in an urgent situation

     

    B. facing some problem

     

    C. being criticized

     

    D. in trouble

  3. From the third paragraph, we learn that theyouth________.

     

    A. tend to mourn the pop star who died of overdose as a role model

     

    B. are shocked to know even pop stars may abuse drugs

     

    C. try to face the deadly effect of drug use

     

    D. may stop abusing drugs

  4. Which of the following is not mentioned as tolerant of drug abuse?

     

    A. The spreading of pop music.

     

    B. The media.

     

    C. Political campaigns run by powerful pressure groups.

     

    D. The low price of some drugs.

  5. According to the passage, pop music________

     

    A. has a great influence on young people of most cultures

     

    B. attracts a small number of young people

     

    C. is not a profitable industry

答案:1. B 2. C 3. A 4. D 5. A

二维码 (18).png

微信扫码自助下单开通刷题,方便快捷。有问题联系“题引力”公众号客服。

本内容受著作权保护,作品登记证书:渝作登字-2016-A-00148731,题引力版权所有。

←左滑查看具体题库

0.0.jpg0.1.jpg

0.2.jpg0.3.jpg0.4.jpg0.5.jpg0.6.jpg0.61.jpg0.7.jpg0.9.jpg0.10.jpg0.62.jpg0.11.jpg0.12.jpg0.63.jpg

 

 

】【打印繁体】 【关闭】 【返回顶部
上一篇:学位英语高频词汇题库软件题引力APP刷题 下一篇:四川师范大学学位英语【通关】题库软件刷题APP题引力

相关栏目

问题咨询请搜索关注"题引力"微信公众号后留言咨询